Uw budgetbeheer in PyraCloud

maart 4, 2019
Sancho Latumahina

Auteur

Sancho Latumahina

Aan het begin van het nieuwe jaar zijn budgetten en uitgaven altijd overzichtelijk. Net zoals mijn bouwdepot bij de start van de bouw. Bedragen waarvan je aan het begin van een project denkt, daar kunnen we veel voor bouwen en wellicht houden we ook nog geld over voor de verhuizing. Totdat de bouw echt begint, dan gaat het snel met het budget en hoe zorg je dan nog dat kosten onder controle blijven en contracten en afspraken nagekomen worden?

Hetzelfde geldt voor een organisatie, hoe krijg je na een overzichtelijke start inzicht in alle uiteenlopende uitgaven en hou je overzicht over de verschillende budgetten en licenties? Voor uw organisatie is er gelukkig een oplossing.

PyraCloud

PyraCloud van SoftwareONE is een Software Portfolio Management platform dat eenvoudig te beheren is en uw organisatie direct inzicht geeft in al uw on-premise en cloud-uitgaven waar en wanneer u dat wilt. Het helpt uw organisatie vooruit te plannen, actuele kosten in te zien en wanneer nodig snel te handelen waardoor budgetten onder controle blijven.

 

Advies van de specialist

Ondanks dat we voor de bouw van ons huis geen PyraCloud tot onze beschikking hadden, heeft het werken met een bouwkundig-expert en -begeleider mij inzicht gegeven om onverwachte kosten en onze verhuizing meteen in ons totaalbudget mee te nemen. Dit heeft ons geholpen om de kosten per bouwfase waar nodig te beperken en onder controle te houden.

U kunt dit voor uw organisatie ook doen. De SoftwareONE Solutions Specialisten adviseren u over het werken met PyraCloud en bij het level Advanced krijgt u zelfs een persoonlijke Customer Success Manager om u inzicht te geven in de nieuwe modules bijvoorbeeld Procurement Workbench en Cloud Spend Management. En dit biedt weer een betere positie om te onderhandelen met uw leverancier.

Wilt u niet langer wachten en weten hoe uw organisatie snel inzicht krijgt in de kosten? Onze consultants staan klaar om al uw vragen te beantwoorden of kom naar onze kennissessie voor een demo van het PyraCloud platform.

Kennissessie ‘Make IT Simple’

Op donderdag 28 maart 2019 geven onze Solutions Specialisten kennissessies over PyraCloud, Cloud support en BackupSimple. Deze vinden plaats in bij Beeld en Geluid in Hilversum. Tijdstip: 13.30 uur.

Inschrijven kan via Aanmelden. Maar wacht niet te lang want vol = vol.

Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden.

Sancho Latumahina

Laat een reactie achter