SoftwareONE investeert in InterGrupo

juni 24, 2019
Bianca van der Griend

Auteur

Bianca van der Griend

Een van de aspecten van onze strategie voor komend jaar is om de expertise van SoftwareONE op het gebied van App Development, DevOps, Managed Services en Technology Services nog verder uit te breiden.

Met deze visie in gedachte heeft SoftwareONE opnieuw een belangrijke stap voorwaarts gezet met een meerderheidsbelang in InterGrupo, een toonaangevende leverancier in technologieconsultancy en ‘application-modernization’ in Latijns-Amerika. Dankzij het meerderheidsbelang in onze nieuwe strategische partner wordt de SoftwareONE familie met een team van 1.200 zeer ervaren talenten verder uitgebreid.

Naast Latijns-Amerika heeft InterGrupo ook vestigingen in Spanje. De specialisten van SoftwareONE en InterGrupo ondersteunen en begeleiden organisaties met de transformatie, de migratie, het herstructeren en digitaliseren van bestaande of nieuwe applicaties. Onze Managed Services helpen organisaties om sneller naar de Cloud en Microsoft Azure of AWS te migreren. Tegelijkertijd kunnen nieuwe functies als Artificial Intelligence en Machine Learning tijdens de migratie worden geïntegreerd, zodat uw organisatie is voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.

Hot Technology

De diensten van InterGrupo bieden een reeks aan Hot Technology oplossingen, zoals het transformeren van organisatieprocessen met behulp van geavanceerde ‘Robot Process Automation (RPA)’ en ‘Artificial Intelligence’ technieken. Hiermee worden de doorlooptijden en het operationele risico verminderd en de operationele efficiëntie van uw organisatie verbeterd. De Smart Virtual Assistant biedt oplossingen om klanten optimaal van dienst te zijn en biedt ‘intelligent assistance’ in verschillende kanalen, bijvoorbeeld voor (mobiele) messaging tools en websites.

SoftwareONE ‘empowering companies to transform’. Samen met InterGrupo kunt u wereldwijd op de 24/7 ondersteuning van onze experts rekenen. Meer weten?

Solution Specialist, David Mathesz, staat klaar om uw organisatie te helpen bij ondersteuning van uw Digitale Transformatie. Neem contact met ons op.

Laat een reactie achter