ONEClub Indirect Provider Programma

februari 15, 2019
Bianca van der Griend

Auteur

Bianca van der Griend

Gedurende Microsoft Inspire 2018 werd het heugelijke nieuws naar buiten gebracht dat SoftwareONE de certificering heeft gekregen om naast LSP ook als LAR te functioneren en is daarbij volwaardig lid van het CSP Indirect programma, Certified Microsoft Indirect Cloud Solution Provider (CSP 2-Tier). Lees meer in het officiële persbericht.

“When key partners, such as SoftwareONE, attain the Microsoft CSP 2-Tier certification, and join the Microsoft Cloud Solution Provider Indirect program, they bring extensive cloud opportunities to our greater partner and customer network,” zegt Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner bij Microsoft.

Met 1 miljoen Office 365 abonnementen zorgt SoftwareONE voor een stabiel wereldwijd platform. Het goede nieuws is dat SoftwareONE in staat is een platform te bieden aan niet alleen onze eindklanten, maar ook aan nieuwe eindklanten via het partner eco-systeem. SoftwareONE is momenteel geautoriseerd als CSP Indirect provider in de Verenigde Staten, India en EU-EFTA/Europa. De komende maanden verwachten we uitbreiding in Latijns-Amerika en Azië.

Samenwerking  

 In samenwerking met uiteenlopende IT-partners willen wij de kant-en-klare xSimple bundels in CSP aanvullen met innovatieve apps om eindklanten naar een hoger niveau te tillen. Onze xSimple bundels zijn gericht op een snelle en feilloze migratie.

Daarbij neemt SoftwareONE’s Global Cloud Support de zorgen weg bij het gebruik van de nieuwe clouddiensten en bent u verzekerd van een soepele on-boarding, snelle oplostijden bij incidenten en geen omkijken naar onderhoud. Inspireer daarentegen klanten met o.a. Easy365 (tutorials, video’s en tips) voor een snelle adoptie.

Bij het level Advanced biedt de Customer Success Manager nieuwe inzichten voor het budgetteren, voorspellen en toekennen van de maandelijkse software-uitgaven (bv. Azure) voor de gehele organisatie óf per business-unit. Kies het level dat bij uw eindklant past (Basic, Advanced of Premium).

Modern Cloud Marketplace

Met bijna 30 jaar aan ervaring en 3000 technische experts wereldwijd houden wij ons portfolio continu up-to-date kijkend naar het steeds veranderende IT-landschap. Met diverse overnames en een jarenlange samenwerking met leveranciers als Microsoft, AWS, Adobe, IBM, VMware, Oracle, Citrix, Symantec, McAfee etc. is SoftwareONE één van de snelst groeiende Cloud Providers ter wereld. Zet uw zeilen mee met de wind en groei mee als lid van onze ONEClub voor IT-partners. Om de samenwerking met onze partners te faciliteren stellen wij de nieuwe Modern Cloud Marketplace beschikbaar voor een totaaloverzicht van klantfacturen, cloudoplossingen en meer.

Welke partners komen hiervoor in aanmerking?

  • System Integrator (SI) Partners – SI-partners zijn nu in staat om nieuwe software en verschillende levels van support te bieden aan klanten die ze wellicht eerst niet konden leveren. SoftwareONE zorgt voor Managed Services (bijv. O365Simple, AzureSimple) om uw klantenbestand naar een hoger niveau te tillen.
  • Hosters/SPLA’s – het CSP Indirect programma biedt hosters extra capaciteit ten opzichte van de huidige infrastructuur. Het platform van SoftwareONE kan als verlengstuk worden gebruikt en biedt vele nieuwe mogelijkheden met Microsoft Azure (bijv. Security voor M365 & Azure).
  • ISVs – het ISV-programma van SoftwareONE levert de juiste tools voor het versnellen van cloud migraties die ook gelijk applicaties optimaliseren. Zo kunnen ISV’s nieuwe markten betreden voor een groter bereik door het tonen van unieke IT-oplossingen in de ONEClub Marketplace.
  • VARs/MSPs – het programma zorgt dat partners zich kunnen focussen op de core-business. SoftwareONE zorgt met Marketplace voor de adminstratieve en operationele afhandeling in CSP en onze Global Cloud support voor wereldwijde dekking van incidenten.

Bekijk hier de video

(Neil Lomax, President North America & Member of the Executive Board for WW Strategy)

Neem contact op met Bianca van der Griend, SoftwareONE Nederland.

een antwoord

  1. Avatar Angeline schreef:

    Nevertheless, most of the individuals don’t sense they suffer with this personality situation.

Laat een reactie achter