Make Living Simple

maart 19, 2019
Sancho Latumahina

Auteur

Sancho Latumahina

Een paar maanden geleden ben ik met mijn vrouw bij het ‘Experience Centre’ in Hoofddorp geweest om te onderzoeken hoe wij het huis zo konden inrichten dat het ons leven eenvoudiger maakt. Afgelopen januari heb ik daar in mijn blog al iets over geschreven.

Achteraf ben ik heel blij dat we zijn gegaan want we hebben hierdoor ons nieuwe huis zo kunnen inrichten dat elk gezinslid er optimaal profijt van heeft. Met de Simple pakketten van SoftwareONE kunt u voor uw organisatie precies hetzelfde bereiken. Samen met onze Solution Specialisten wordt gekeken welke IT-oplossing het beste binnen uw organisatie past.

Software optimalisatie

De ene organisatie heeft de wens om zowel on-premise als in de Cloud te werken en een andere heeft juist net een abonnement voor SoftwareONE 365Simple afgesloten, maar vraagt zich af of alle mogelijkheden wel gebruikt worden? In beide gevallen is het goed om de Cloud voordelen zelf te ervaren. De optimalisatie in software biedt u namelijk de nieuwste technologie die uw werkzaamheden een stuk eenvoudiger maakt.

Zie ik nog iets over het hoofd?

Er moet nog zoveel geregeld worden voor de verhuizing, dat ik vrees dat ik toch een aantal zaken over het hoofd zie. Gelukkig is het mogelijk om met de specialist van het expertisecentrum nog even te overleggen of alles goed gaat, moet er nog iets bijgestuurd worden, zijn de kosten onder controle? Hij garandeert dat alles binnen planning en budget verloopt. Maar hoe werkt het voor uw organisatie?

Kennissessies ‘Make IT Simple’

Dit jaar geven wij voor het eerst SoftwareONE kennissessies: Make IT Simple. Tijdens deze sessies gaan onze Solution Specialisten in op de vraag hoe u het maximale uit uw IT-abonnement kunt halen.

We geven demonstraties hoe u eenvoudig inzicht krijgt en analyses kunt maken met PyraCloud, onze Cloud Support en niet te vergeten, laten we zien hoe veilig uw data in de Cloud is. Onze Software Solution specialisten beantwoorden al uw vragen.

De kennissessie is op donderdag 28 maart 2019 bij Beeld en Geluid in Hilversum en begint om 13.30 uur. U kunt zich inschrijven via Aanmelden. Maar wacht niet te lang want vol = vol.

Mocht u niet bij de kennissessie aanwezig kunnen zijn dan staan onze specialisten u graag op elk ander door u gewenst moment te woord.

Sancho Latumahina

Laat een reactie achter