Technologie op wereldwijd niveau

februari 6, 2019
Sancho Latumahina

Auteur

Sancho Latumahina

In mijn laatste blog heeft u het al kunnen lezen, 2019 is het jaar van de Change. De snelheid van de technologische veranderingen en de economische groei zorgen dat organisaties anders tegen technologie aankijken. Nieuwe mogelijkheden, zoals het ‘internet of things’, worden toegepast om slimmer te werken en de concurrent voor te blijven. Veel organisaties hebben vaak geen tijd om zich deze veranderingen eigen te maken. De gespecialiseerde consultants van SoftwareONE hebben de laatste kennis in huis en adviseren u graag over de integratie van slimmer werken.

Make Living Simple

Techniek verandert ook in ons privéleven en het ‘internet of things’ wordt steeds meer geïntegreerd in het nieuwe wonen. Voor de technische inrichting van ons huis, heb ik samen met mijn vrouw een experience center in Hoofddorp bezocht. Experts hebben ons uitgebreid geadviseerd over de laatste technische snufjes die bij onze gezinssituatie passen. Met de kennis en hulp van deze experts kunnen wij straks ‘smart’ wonen in ons nieuwe huis. Voor uw organisatie kan SoftwareONE hetzelfde betekenen. De specialisten van SoftwareONE hebben de afgelopen maanden veel organisaties ondersteund met de uitrol van nieuwe technologie, waardoor de digitale transformatie vereenvoudigd en versneld wordt uitgevoerd.

Make IT Simple

Heeft uw organisatie al een abonnement op Office 365 Simple en wilt u hier meer voordeel uithalen? Of denkt u aan BackupSimple? Op 28 maart 2019 geeft SoftwareONE een aantal kennissessies. Tijdens dit Make IT Simple event gaan onze experts in op verschillende onderwerpen en laten zij u onze cloud oplossingen zelf ervaren en toepassen.

Ik nodig u uit om deze kennissessies bij te wonen. Wacht niet te lang met inschrijven want vol = vol. U kunt zich inschrijven via Aanmelden.

Wilt u niet langer wachten en nu al weten hoe uw organisatie ‘as simple as possible’ de technologische verandering kan doorvoeren? De consultants van SoftwareONE staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

In mijn volgende blog zal ik in gaan op PyraCloud.

Sancho Latumahina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter