Cybercrime: big business

oktober 9, 2019
Sancho Latumahina

Auteur

Sancho Latumahina

Cybercrime is een lucratieve business, dat is algemeen bekend. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat veel bedrijven, bijna dagelijks, door deze vorm van criminaliteit getroffen worden. Of het nu om een ransomware aanval, datalek of een phishing email gaat, elk bedrijf komt ermee in aanraking, groot en klein.

Verschillende softwareleveranciers zijn continue bezig met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe security technologie├źn om uw data optimaal te beschermen. Helaas daagt dit criminele organisaties ook uit om hun beproefde methodes verder aan te scherpen. Des te belangrijker om de security binnen uw organisatie actueel te houden zodat u cybercrime aanvallen een stap voor kunt blijven.

Nieuw: Cyber Threat Bulletin

Ontdek elke maand wat de meest voorkomende cyber attacks zijn in ons nieuwe Cyber Threat Bulletin. Wilt u meer weten over cybercrime en hoe uw organisatie de meest geavanceerde security krijgt? Neem contact met ons op.

Staat security op uw prioriteitenlijst?

Met de vorig jaar ingevoerde Europese privacywetgeving (GDPR) waarin de individuele gegevensbescherming is verbeterd en privacy gewaarborgd wordt, is de druk op beveiliging van data bij bedrijven alleen maar groter geworden. Is uw organisatie al helemaal GDPR proef?

Zo eindigt op 14 januari 2020 de levenscyclus van de Windows Server 2008 en 2008 R2. Hiermee stopt de ondersteuning van deze serverapplicaties en worden de beveiligingsupdates stopgezet. Het is belangrijk dat de beveiliging van uw data vanaf dat moment anders wordt ingeregeld. Door bijvoorbeeld migratie naar Microsoft Azure of een nieuwe beveiligingssoftware zodat uw organisatie toekomstbestendig is en blijft. Is migreren niet mogelijk? De specialisten van SoftwareONE hebben de oplossing hoe ook uw software beveiligd kan worden.

Registreer nu voor de aankomende webinars (16 en 24 oktober) – EOL voor Windows 7 en Windows Server 2008 / 2008 R2 >

Nieuwe IT-strategie, nieuwe beveiliging

Meestal is de basisbeveiliging binnen een organisatie goed geregeld. Een nieuwe IT-strategie kan daar verandering in brengen. Gaat uw organisatie overschakelen van on-premise naar hybride? Of misschien wel volledig in de cloud werken? Dit heeft meteen gevolgen voor uw beveiligingsstrategie. Een onafhankelijke securityspecialist kan uw organisatie adviseren en ondersteunen hoe u de gevolgen van een cybercrime aanval kunt minimaliseren.

De Securityspecialist

Bij SoftwareONE is kennis over security belangrijk, maar de beveiliging van IT-netwerken vraagt om steeds meer gespecialiseerde kennis. Zo hebben we Solution Specialisten Security met expertise in cybercrime. Ons specialisme vraagt om continue updates in het dagelijks veranderende security landschap. Wij staan in nauw contact met de grootste security softwareleveranciers wereldwijd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van softwarebeveiliging. Zo maken we samen uw organisatie veilig en toekomstigbestendig.

Onafhankelijk

SoftwareONE is een onafhankelijke partner voor uw securitymanagement. Onze specialisten adviseren en ondersteunen u met het optimaliseren en oplossen van uw IT-security vraagstukken.

Sancho Latumahina

Reacties zijn gesloten