Change in 2019

januari 23, 2019
Sancho Latumahina

Auteur

Sancho Latumahina

Het nieuwe jaar is net begonnen en overal bruist het. Waar je ook om je heen kijkt, of het nou in retail, social media of IT is, alles verandert in een rap tempo. En ongemerkt transformeren wij in het nieuwe jaar ook mee.

2019 is voor mij een jaar vol veranderingen zowel zakelijk als privé. Een spannende en interessante tijd breekt aan. In dit nieuwe jaar gaan SoftwareONE en Comparex nauw samenwerken waarbij we onze specialisaties, software optimalisatie en cloud service aanbod, bundelen en verder gaan uitbreiden. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn, 24/7, waar ook ter wereld. Op persoonlijk vlak staat er ook veel te gebeuren. Samen met mijn vrouw, dochters en niet te vergeten onze hond, verhuis ik naar ons nieuwe huis. Een nieuw begin op een nieuwe locatie.

Binnen uw organisatie zijn er ongetwijfeld ook de nodige nieuwe ontwikkelingen. Waarschijnlijk zullen inzicht en controle hierbij belangrijke speerpunten zijn. De adviseurs van SoftwareONE kunnen u adviseren hoe u overzicht in uw IT-huishouding krijgt, zowel on-premise als in de cloud. De overstap naar PyraCloud kan hierbij de perfecte oplossing zijn. Ook voor mijn verhuizing roep ik de hulp in van specialisten die ons helpen om alle benodigde IT snel en veilig werkend te krijgen. Een goede start voor het nieuwe jaar.

In de komende blogs ga ik aandacht besteden aan de veranderingen die we in 2019 kunnen verwachten en hoe u en uw organisatie daar zo goed mogelijk op kunnen inspelen.

Heeft u vragen hoe u binnen uw organisatie overzicht kunt houden over uw IT-huishouding? De consultants van SoftwareONE staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Sancho Latumahina

2 Antwoorden

  1. Avatar Nico schreef:

    Een goed zakelijk en persoonlijk info.

  2. Avatar Tudor Cosaceanu schreef:

    cool article! well written!