Technologie in de zorg en het zorgproces. Wordt de patiënt daar beter van?

november 19, 2018
Romain Paris

Auteur

Romain Paris

Wat kan technologie betekenen voor de zorg en hoe is Artificial Intelligence daar een onderdeel van? Romain Paris, Business Development Manager Healthcare, schudt de kussens op en helpt inzicht te geven in de technische mogelijkheden voor uw bedrijf nu en in de nabije toekomst.

In het hier en nu te blijven, wat betekent dit eigenlijk voor uw bedrijf? Net als vele andere bedrijven bent u waarschijnlijk bezig om de best passende technologische oplossingen te vinden voor uw huidige werkzaamheden en kijkt u niet naar data en mogelijkheden die nog niet beschikbaar zijn tenslotte kunt u hier nog niets mee.

De snelheid van technologische ontwikkelingen

Er is al veel data beschikbaar die nuttig zijn voor de zorg, denk bijvoorbeeld informatie verkregen met behulp van Intelligente wearables. Met deze wearables kunnen activiteiten en gezondheid continue in de gaten gehouden worden. Kortom informatie die van waarde kan zijn voor zorg. De verwachting is dat IoT een nog hogere vlucht zal gaan nemen waardoor de beschikbaarheid over data in de komende jaren alleen maar verder gaat toenemen.

De vraag is hoe kunnen zorgorganisaties ervoor zorgdragen dat deze data gebruikt wordt om de kwaliteit van de zorg uiteindelijk te verbeteren.

Anticiperen op de toekomst zonder de daarbij behorende kosten

Zolang deze data niet volledig beschikbaar is, zal de behoefte om een infrastructuur die dit kan verwerken beperkt zijn. Het is een vastgesteld gegeven dat de komende jaren veel (zorg)organisaties meer data tot hun beschikking krijgen en met deze wetenschap in het achterhoofd, is het verstandig om een omgeving te creëren die toekomstbestendig is.

Azure biedt een toekomstbestendige platform waarmee nieuwe ontwikkelingen omarmd kunnen worden. Azure bevat o.a. al een AI-Infrastructuur en hulpmiddelen waarmee AI-workloads op schaal kunnen worden uitgevoerd, zo kunnen organisaties eenvoudig aan de slag met AI-oplossingen om maximale productiviteit creëren.

Ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence en IoT gaan hard en onherroepelijk leiden tot hogere consumptie in de cloud, dat betekent automatisch meer kosten en complexiteit. SoftwareONE geeft advies en ondersteunt uw organisatie om de cloud slim en efficiënt in te zetten, kosten beheersbaar te houden en informatie overzichtelijk te maken.

Met AzureSimple van SoftwareONE is uw infrastructuur in de cloud altijd beschikbaar, wordt het verbruik inzichtelijk en kosten overzichtelijk. Ook biedt het vele mogelijkheden waardoor een goede basis wordt gelegd voor innovaties nu en in de toekomst. AzureSimple helpt organisaties sneller te schakelen.

Wilt u meer weten over AzureSimple of hoe u de baas wordt over de technologische ontwikkelingen? Romain Paris, Business Development Manager Healthcare vertelt u er graag meer over tenslotte is ’Voorkomen is beter dan genezen’’.

 

Reacties zijn gesloten